Vores by Oènse -Den lille smalle

Vores by Oènse -Den lille smalle

Vores by O’ense – Den lille smalle

Det er ikke nogen hemmelighed at vi stammer fra Fyn, nærmere bestemt Odense. Vi elsker byen, øen og det eventyr vi har startet her. Det er også derfor, at der på vores hangtags netop er skrevet O’ense på godt gammeldaws fynsk, som du måske har bemærket?

Vi vil i denne serie af indlæg tage dig med på en rejse igennem vores elskede by, og vise dig nogle af de steder der inspirerer os mest, både personligt men også i vores arbejde med vores kollektioner. Lad og starte med den café hvor det hele startede en kold vinterdag i 2016.

 

Den Lille Smalle

Denne uge startede med et hyggeligt morgenmøde på vores stamsted Den lille smalle. Vi starter altid ugen ud med at komme ud af huset, få vendt løst og fast, så vi er klar til en ny travl uge i Unlimited Editions tegn.

Den lille smalle er som navnet hentyder, en lille hyggelig café i hjertet af Odense. Atmosfæren er afslappet og altid hyggelig og inspirerende at komme på, hvad enten du har veninden eller arbejdscomputeren under armen.

Psst! Prøv vores favorit og bestil deres lækre smoothie bowle, grønne juice og en lækker cremet latte. Det er et sandt energiboost og den perfekte måde at starte en ny uge på.

 

Vi ønsker Jer alle en dejlig uge…

 

Altid tid til grin


Ældre post

Skriv en kommentar

Vi godkender din kommentar, før den vil blive synlig.